Glaseret skinke

Glaseret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Glaseret skinke, billede 4 Glaseret skinke, billede 1 Glaseret skinke, billede 2 Glaseret skinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Skinke. røget
   
  Glasering:
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
3 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Skinken koges ca. 30 minutter pr. kg. i letsaltet vand, og får herefter lov til at trække yderligere 30 minutter ialt i kogevandet.

Er skinken kogt bør den alligevel koges (ca. 20 min. pr. kg.), da den ikke bliver gennemvarm ved den korte tid i ovnen.

Sværen skæres af, hvis der er svær på.

Sennep og farin røres sammen og fordeles over skinken, som sættes i ovnen under grill i ca. 10 minutter.

Tips:

Serveres evt. med grønlangkål, brunede kartofler og sennep.

Gem lidt af kogevandet til grønlangkål.

Se opskrift på grønlangkål

Se opskrift på brunede kartofler






karakterer:
Opskriften er vist 608834 gange,
og udskrevet 11311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (81 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19829 (4721 kcal)
KJ pr. Pers. 1982 (472 kcal)
Vægt ialt 2043 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 970 KJ (231 kcal)
Protein 27.8 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-20 10:35:45
god og smagefuld og god dansk mad 5*****