Sønderjysk medisterpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
1500 g. magert flæskekød hakkes med 500 g. fedt.
Når farsen er kørt 3 gange gennem kødhakkeren, æltes den grundigt med ca. 5 dl. kold skinkesuppe og smages til med salt, peber, nelliker og revet muskatnød.
Konsistensen på farsen skal være lind og let.
Farsen stoppes ikke for fast i smalle svinetarme. Koges ved svag varme i 20 minutter. Rensede tarme kan bestilles hos slagteren. |
|
Opskriften er vist 16684 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne