Kartoffel/spinat roulade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne strimles i en foodprocessor eller rives på et råkostjern.
Blandes med reven ost og æggeblommer, hvorefter de krydres med salt og
peber. I en bradepande lægges et stykke smurt bagepapir. Herpå spredes
kartoffelblandingen ud i ca. 1,5 cms. tykkelse.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.
Afkøles let og vendes ud på bagepapir.
Flødeost, peberfrugt og spinat røres sammen, krydres med salt og peber. Blandingen smøres på den bagte kartoffelblanding. Rulles derefter til en roulade og stilles i køleskab mindst 2 timer. Ved tilberedning skæres rouladen i ca. 3 cm. brede skiver, som varmes i ovnen i ca 10 min. ved 180 grader. |
|
Opskriften er vist 11829 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne