Kartoffel/spinat roulade

Kartoffel/spinat roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.skrællede kartofler
100 g.reven ost
6 æggeblommer
 salt
 peber
300 g.helbladet spinat (frossen)
200 g.flødeost naturel (Philadelphia)
1 rød peberfrugt skåret i fine tern
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne strimles i en foodprocessor eller rives på et råkostjern. Blandes med reven ost og æggeblommer, hvorefter de krydres med salt og peber. I en bradepande lægges et stykke smurt bagepapir. Herpå spredes kartoffelblandingen ud i ca. 1,5 cms. tykkelse. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Afkøles let og vendes ud på bagepapir.

Flødeost, peberfrugt og spinat røres sammen, krydres med salt og peber. Blandingen smøres på den bagte kartoffelblanding. Rulles derefter til en roulade og stilles i køleskab mindst 2 timer.

Ved tilberedning skæres rouladen i ca. 3 cm. brede skiver, som varmes i ovnen i ca 10 min. ved 180 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 11829 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu