Svinemørbrad med fyld og bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
svinemørbraden flækkes således at den bliver dobbelt så bred.
herefter kommes revet ost og hakkede nødder samt ristede bacontern i. Mørbraden lukkes til normal størrelse og kan omvikles med bacon eller snor og kan enten lægges på grillen eller stegepanden. Hertil serveres små kartofler med skræl. Kartoflerne lægges i en marinade af olie steak rub ( krydderi ) og citronpeber. De kan enten sættes på grillspyd og marineres løbende eller de kan steges i en gryde. Hvis der bruges grillspyd kan man vælge at omvikle kartoflerne med bacon. Tips: man kan også vælge at lave en sovs ved siden af eller lave salat med dressing. God fornøjelse |
|
Opskriften er vist 27213 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne