Fiskeruller med grønsager

Fiskeruller med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 rødspættefileter
 Salt
 friskkværnet peber
 Lidt smør
1 storgulerod
1 gul peber
 Dild
2 dl.fiskebouillon
1 dl.hvidvin
 
 Tilbehør:
 Løse ris
 Citronbåde
 Dild til pynt
 
Opskrift:
Skræl guleroden og skær den i tynde stave. Skær peberfrugten i tynde strimler. Svits dem i lidt smør i en gryde, til de er næsten møre. Fyld dem i fiskefileterne og drys med salt og peber. Rul sammen.

Smør et ildfast fad med lidt smør og læg fiskefileterne i. Hæld bouillon og vi ved og dæk fadet med alufolie. Stil den i ovnen ved 200 grader i 15 - 20 min. Koge risene imens og server fiskerullerne i fadet med ris og citronbåde til.





karakterer:
Opskriften er vist 31093 gange,
og udskrevet 912 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-20 20:37:32
Diabetikere bør ikke spise hvide ris, da de giver en alt for stor og hurtig stigning i blodsukkeret. Brug fuldkornsris, de er meget bedre pga. deres fiberindhold.