Laks i bearnaisesauce med laksesalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : miiiiiiiiig Indsendt : Red : |
|
|
først og fremmest så behøver man ikke at varme laksen (det er jo det man normalt bruger som pålæg). det er meget nemt faktisk.
først så laver man bearnaisesaucen (den fedtfattige billige færdiglavede smager bedst synes jeg) så udhuler man avokadoerne og skærer dem i tern (små, men ikke vildt små) så tager man avokadoternene og salatbladene sammen i en "klump" på tallerkenen og putter en masse bearnaisesauce over. så tager man en masse skiver laks og "dypper" dem i bearnaisesaucen (husk at gemme nogle få stykker laks - det forklarer jeg senere) og putter dem derefter på tallerkenen (det lyder ulækkert og det er det også, men det smager skide godt!) så tager man resten af lakseskiverne (dem man skulle gemme haha)og skærer dem i små tern og blander dem sammen med avokado-spinat salaten Tips: man kan evt. tilsætte basillikum i advokado-spinat-laksesalaten nåh jo! og forresten, så hvis man ikke kan lide bearnaisesauce så kan man IKKE lide denne ret! |
|
Opskriften er vist 13465 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne