Laks med avocadosalsa
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Del avocadoen og fjern stenen. Grav forsigtigt frugtkødet ud med en ske. Skyl og tern tomaten. Skræl pæren og skær den i tern. Skyl selleristilkene og skær dem i tynde skiver. Skær avocadokødet i ca. 2x2 cm store tern.
Bland avocado, tomat, pære og selleri i en stor skål. Tilsæt hakket persille, citronskal, citronsaft, olie, peber og evt. lidt salt. Bland godt, men forsigtigt uden at mose avocadoen. Læg tynde skiver af laksen på en tallerken. Læg lidt avocadosalsa ved siden af laksen. Dekorer med dild og citronbåde. Drys evt. med friskkværnet peber. Servér med saftigt rugbrød eller skivet landbrød til. Tips: Pr. Portion: Energi: Kcal 222 = kJ 929 Kulhydrat 20 g Protein 8 g Fedt 12 g (49 %) Fibre 5 g |
|
Opskriften er vist 14463 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ljo - 2010-07-12 16:49:53 meget lækker, men for lidt laks. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne