Laks med avocadosalsa

Laks med avocadosalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.ferskrøget laks
1 moden avocado
1 fast og moden tomat
1 pære
2 stilkebladselleri
1 spsk.hakket persille
1 citron reven skal heraf
2 citron saften heraf
1 spsk.olivenolie
0.25 tsk.peber
0.5-1 tsk.salt
 
 Servering:
4 skiverrugbrød eller landbrød
 dild
 citronbåde
 peber
 
Opskrift:
Del avocadoen og fjern stenen. Grav forsigtigt frugtkødet ud med en ske. Skyl og tern tomaten. Skræl pæren og skær den i tern. Skyl selleristilkene og skær dem i tynde skiver. Skær avocadokødet i ca. 2x2 cm store tern.

Bland avocado, tomat, pære og selleri i en stor skål. Tilsæt hakket persille, citronskal, citronsaft, olie, peber og evt. lidt salt. Bland godt, men forsigtigt uden at mose avocadoen.

Læg tynde skiver af laksen på en tallerken. Læg lidt avocadosalsa ved siden af laksen. Dekorer med dild og citronbåde. Drys evt. med friskkværnet peber. Servér med saftigt rugbrød eller skivet landbrød til.

Tips:

Pr. Portion: Energi: Kcal 222 = kJ 929 Kulhydrat 20 g Protein 8 g Fedt 12 g (49 %) Fibre 5 g





karakterer:
Opskriften er vist 14463 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-12 16:49:53
meget lækker, men for lidt laks.