Tunfiskerand

Tunfiskerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tun i vand
6 dl.fromage frais
9 husblas, blade
1-2 dl.fint klippet dild
4 spsk.chilisauce
2 gl.farveløs kaviar
1 tsk.salt
 peber
 evt.et drys rørsukker
 
 Salat:
0.5 rød peber
0.5 gul peber
2 hårdkogte æg
1 ds.ananas
 citronbåde
 dildkviste
 
 Dressing:
 Fromage frais rørt op med
 citron
 salt
 peber
 karry
 
Opskrift:
Læg husblassen i blød i kold vand i 5 min. Bland husblassen op og smelt den i en lille gryde i det vand, der hænger ved. Lad den afkøle lidt, før den røres i fromage fraisen.

Lad tunfisken dryppe fri for væde og bland den i fromage fraisen sammen med kaviar, dild, chilisauce, salt, peber og rørsukker.

Hæld massen i en skyllet randform og stil den koldt og tildækket natten over.

Ved serveringen vendes randen ud på et fad og i midten lægges salaten.
Udenom lægges citronbåde og der pyntes med dildkviste.

Serveres med dressingen og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu