Tunfiskerand
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassen i blød i kold vand i 5 min. Bland husblassen op og smelt den i en lille gryde i det vand, der hænger ved. Lad den afkøle lidt, før den røres i fromage fraisen.
Lad tunfisken dryppe fri for væde og bland den i fromage fraisen sammen med kaviar, dild, chilisauce, salt, peber og rørsukker. Hæld massen i en skyllet randform og stil den koldt og tildækket natten over. Ved serveringen vendes randen ud på et fad og i midten lægges salaten. Udenom lægges citronbåde og der pyntes med dildkviste. Serveres med dressingen og groft brød. |
|
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne