Fedtfattig bagt æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skrælles og skæres i tern.
Æggene piskes. Mel, Perfect Fit, bagepulver og vaniliesukker sigtes i. Æblerne tilsættes. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca 45 minutter. Når kagen har fået farve efter ca 30 minutter lægges et stykke alufolie over. Tips: Man kan evt servere fromage frais til kagen Andet frugt kan også anvendes |
|
Opskriften er vist 161212 gange,
og udskrevet 4835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (90 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-04-30 09:10:05 Kan den fryses, Catharina - 2014-11-20 13:13:38 Perfect fit kan erstattes med 300g sukker Karina Wolff - 2014-09-17 19:12:30 Det er en rigtig god "sund" kage. Jeg brugte flere æg end anvist (5 i stedet for 3) og en lille slat skummetmælk, for at få dejen tilpas lind. Anna - 2014-04-23 18:42:31 Det er dog den bedste perfect fit kage jeg har lavet. Jo - 2012-06-27 10:58:48 Til de intresserede har jeg lavet en beregning på værdierne (dog med sødemiddel svarende til ca 100g sukker istedet for 250g (da jeg personligt synes den bliver for sød med sødemiddel svarende til 250G og med kanel. æblekage (diabetes venlig) Værdier pr. 100 gram Energi 150 kcal Protein 5,0 g Kulhydrat 27,3 g Fedt 2,6 g god fornøjelse med en kanon god æbelkage. Jo - 2012-06-27 10:48:32 Lavede denne æblekage til min svigerfar d han er diabetiker, og må sige det var ren sucess, nu kan jeg ikke få lov at komme hos svigerforældrene uden at ha kage med haha synes dejen var meget klistret at arbejde med, men hvis man vender æblerne ned i dejen og vender rundt og bare hælder det i formen fra skålen er man sikker på alle æbler er dækket, og resultatet bliver perfekt. Jeg blandede personligt 1-2 tsk kanel i dejen og halverede mit sødemiddel da jeg synes den blev alt for kunstigt sød første gang jeg lavede den, og nu er den bare perfekt syrlig fra æblerne og sød med et pift pga kanelen. Kan klart anbefales, og specielt med lidt flødeskum/creme fraiche eller fromage frais til! maria - 2011-05-22 19:12:12 Så nu er kagen kommet i ovnen. Den er utrolig klistret og jeg var nødtil at tilsætte ca 2 dl mælk, for ellers var dejlen for tør. Men jeg håber da at den smager godt :-) anonym - 2011-02-14 16:08:53 Måtte komme lidt summetmælk i, men ellers var den helt perfekt. Kom også lidt kanel i, og det gjorde den bare endnu mere mums. Helt sikkert en kage som jeg kan anbefale til alle der elsker kage uden sukker. anonym - 2010-10-06 14:23:59 super kage. Vi har brug den i vores forsøg, og vi fik sørme 12 for den :D helt vild god til forsøgsprojekt :D wweeeeeeeeeeeee mange tak ';) anonym - 2010-08-24 20:04:32 Synes der var for lidt væde til melet, puttede i hvert fald noget mælk i ellers ville den aldrig blive god. Nu den i ovnen, så måjeg se hvorn den smager, men nok ikke en jeg ville gi mig i kast med en anden gang;) anonym - 2010-08-02 16:52:15 kagen er i ovnen nu.... heidi rj - 2009-11-27 22:03:08 hej prøv at kom lidt kanel i kagen og drys lidt hasselnødder på toppen mums det er guf. Heidi - 2009-11-20 12:27:17 hej . kagen bliver ekstra lækker hvis man kommer lidt kanel i og drysser lidt hasselnødder på toppen inden den bages. men super lækker kage til os med diabetes. Michelle - 2009-09-16 08:57:51 Til janne fra kallundborg. Jeg har også læst at kanel stabilliserer blodsukkeret. jeg har en nykonstateret diabetes 1, og skrev til diabetesforeningen vedr. kanel. Mange slags kanel er giftigt, og det frarådes, at man bruger kanel som blodsukkerstabilliserende. Tanja - 2009-09-13 13:02:32 Nogle som kan fortælle mig om den er god kold? anonym - 2009-03-26 18:14:13 Jeg bruger halvt sukker (har ikke prøvet med sødemiddel) -og dobbelt up på æbler. Dejlig kage! Sophia - 2009-02-02 17:00:33 Så er kagen kommet i ovnen. Jeg glæder mig til, at min kæreste kommer hjem fra træning, så vi kan smage på den :) Den var ihvertfald meget hurtig og nem, at lave.. Håber den smager godt! Anja - 2008-10-25 19:16:34 Nu står vores klar til at komme i ovnen. Glæder mig til at smage den. Dejen var kistret og det var svært at få æblerne blandet godt ind i, men det lykkedes :) Miig!! - 2008-08-21 15:03:13 Hmm glæder mig virkelig til at smage den, men hvis man puttede lidt kanelsukker i tror jeg at den ville være god!! i.a. - 2008-06-24 20:59:42 Nok verdens mest klistrede dej med lidt for meget sødestof i, men når det så er sagt og sødemidlet er formindsket er det en FANTASTISK kage :-) Janne fra Kalundborg - 2008-04-29 11:42:53 God kage, men jeg kom dog kanel i, det er jo med til at stabilisere blodsukkeret. Ovenpå en masse citronsaft. christina-baby - 2008-03-19 15:08:04 umm den ser læk læk lækker ud<'3 Sabine - 2008-03-14 21:08:15 Nøøj. Det er den bedste kage nogensinde. Yndlings Yndlings. Den var væk på nul komma fem! munch48 - - 2007-11-18 16:42:33 Jeg har lige bagt denne glimrende æblekage, jeg brugte en ½ ps makroner i bunden af fadet, og da dejen med æbler var kommet i, tog jeg en gaffel og rørte rundt. Det gac en helt anden smag, men hvor lækker. - Er selv diabetikker. munch48 - 2007-11-18 16:40:01 I stedet for flydende sødemiddel, så brug "Atwell", det koster godt nok lidt mere end flydende, men er mere behagelig at bruge. Pia - 2007-11-02 09:32:25 jeg piskede ægene med flydende sødemiddel, det blev meget let og luftigt, men da melen kom i faldt det sammen og blev flæbrig, denne kage gives karakter o |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne