Pastasalat med ricotta-pesto, tomater og persille

Pastasalat med ricotta-pesto, tomater og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Fuldkornspasta
4 Cocktailtomater
1 spsk.Soltørrede tomater (hakkede)
1 håndfuld frisk Persille
2-3 Gulerødder
 Calabrese pesto (pesto med ricotta-fåreost og chilipeber)
 Evt.1 hårdkogt æg
 
Opskrift:
Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Imens gøres resten af salaten klar:
Skrællen skæres af gulerødderne og resten af gulerødderne skrælles i tynde, korte strimler med kartoffelskrælleren.
Cocktailtomaterne skylles og skæres i små tern.
Den friske persille skylles grundigt og hakkes enten med persille-hakker eller med en skarp kniv i meget små stykker.
Det hele blandes sammen i en skål sammen med den kogte pasta, ca. 1-2 spsk. af pestoen, de hakkede soltørrede tomater og pyntes med lidt frisk persille.
Evt. kan salaten pyntes med et hårdkogt æg skåret i skiver på toppen. Det giver også en god smag.


Tips:

Salaten er god som den er, men ønsker man et større måltid kan man servere den sammen med stegte kyllingefiletter og flute.





karakterer:
Opskriften er vist 14633 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu