Pastasalat med ricotta-pesto, tomater og persille
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Indsendt af : Sanne Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Imens gøres resten af salaten klar:
Skrællen skæres af gulerødderne og resten af gulerødderne skrælles i tynde, korte strimler med kartoffelskrælleren. Cocktailtomaterne skylles og skæres i små tern. Den friske persille skylles grundigt og hakkes enten med persille-hakker eller med en skarp kniv i meget små stykker. Det hele blandes sammen i en skål sammen med den kogte pasta, ca. 1-2 spsk. af pestoen, de hakkede soltørrede tomater og pyntes med lidt frisk persille. Evt. kan salaten pyntes med et hårdkogt æg skåret i skiver på toppen. Det giver også en god smag. Tips: Salaten er god som den er, men ønsker man et større måltid kan man servere den sammen med stegte kyllingefiletter og flute. |
|
Opskriften er vist 14613 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne