Omelet (brunch)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Rucolasalaten og basilikumbladene skylles og dryppes godt af. Tomaten og mozzarellaen skæres i skiver.
Æggene slås ud i en skål og piskes let sammen med mælk, salt og peber. Smørret smeltes på en pande og æggemassen hældes på. Omeletten steges gylden på undersiden ved middel varme og når den slipper panden vendes den. Jeg plejer at bruge et skærebræt til dette. Man kan også bruge et grydelåg, bare det dækker panden. Omeletten steges gylden på den anden side og rucola, basilikum, tomatskiver, skinkestrimler og mozzarellaskiver fordeles over den ene halvdel. Den anden halvdel foldes op over fyldet, så omeletten ligner en halvmåne. Steg videre til fyldet er varmt og server. Tips: Er man ikke vild med rucola, kan man skifte den ud med babyspinat. |
|
Opskriften er vist 23351 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-07-01 17:27:35 guffenams! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne