Persillesuppe med parmesanost
Indsendt : |
|
|
Skyl persillen og fjern de grove stilke. Tør persillebladene meget grundigt i et viskestykke.
Pil hvidløgsfedene, skær dem i småstykker og klar dem forsigtigt i lidt af olien i en gryde. Blend fedene sammen med resten af olien og eddiken. Tilsæt persillen og lad den snurre med et øjeblik, men lad den ikke blive helt pureret. Kom det tilbage i gryden og tilsæt suppen (skyl evt. blenderen med en sjat suppe for at få de sidste persillerester med). Varm suppen op til kogepunktet, smag den til og server straks med parmesan og kværnet sort peber over. |
|
Opskriften er vist 4716 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne