Risotto med nakkekotelet
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : lechaim Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletten på pande
Kog panden af med rødvin Læg koteletten i ildfast fad m/hakket rosmarin drysset over + salt og peber og med pandeafkog ved Sæt i forvarmet ovn v/200 grader ca. 30-45 min., som er den tid, det tager at lave risottoen Risotto: Brug de rigtige risotto-ris! Svits det hakkede løg i en gryde til de er klare Tilsæt risene og svits dem med nogle min. Tilsæt rødvinen peu-en-peu Tilsæt bouillonen på samme vis Tilsæt hakket rosmarin og laurbærblade samt salt og peber efter behov Når risottoen er al dente+ røres en smørklat i sammen med rigeligt revet parmesan Tips: Brdr. Harder anbefaler med et glimt i øjnene en god Barolo hele vejen igennem - men mindre KAN gøre det til en god oplevelse. |
|
Opskriften er vist 15630 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne