Risotto med nakkekotelet

Risotto med nakkekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : lechaim

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 nakkekotelet (pænt stor)
 Smør/olie
 Rødvin
 Salt
 peber
 Rosmarin
 
 Risotto:
1 dl.risottoris
 Smør/olie
1 dl.rødvin
1 dl.bouillon
1 lille løg
 Rosmarin
 Laurbærblade
 Salt
 peber
 Smør
 Parmesan
 
Opskrift:
Brun koteletten på pande
Kog panden af med rødvin
Læg koteletten i ildfast fad m/hakket rosmarin drysset over + salt og peber og med pandeafkog ved
Sæt i forvarmet ovn v/200 grader ca. 30-45 min., som er den tid, det tager at lave risottoen

Risotto:
Brug de rigtige risotto-ris!
Svits det hakkede løg i en gryde til de er klare
Tilsæt risene og svits dem med nogle min.
Tilsæt rødvinen peu-en-peu
Tilsæt bouillonen på samme vis
Tilsæt hakket rosmarin og laurbærblade samt salt og peber efter behov
Når risottoen er al dente+ røres en smørklat i sammen med rigeligt revet parmesan

Tips:

Brdr. Harder anbefaler med et glimt i øjnene en god Barolo hele vejen igennem - men mindre KAN gøre det til en god oplevelse.





karakterer:
Opskriften er vist 15630 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu