Blomkål med rød sauce og pølser
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blomkålshoveder ordnes og deles hver i 4 stk. som lægges i en gryde og dækkes med vand, der drysses med lidt salt.
Gryden bringes i kog og der slukkes når vandet er i kog. sæt gryden til side og lad blomkålen færdigkoge ca. 10 min i det kogende vand. Sovsen: Margarinen smeltes og røres med mel. Der tilsættes blomkålsvand, mælk og tomatpure, lidt efter lidt imens der røres. til sidst smages til med salt og sukker. Pølserne kan enten koges eller ristes på pande eller grill Der serveres kartofler til. Tips: I stedet for pølser smager det også godt med kogt hamburgryg eller bayonneskinke. |
|
Opskriften er vist 32313 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (1209 stemmer) |
|
Kommentarer Jonas Madvig - 2017-01-05 16:34:56 Kanon ret! Lige til mavsen. Varm anbefaling herfra. Har hørt den er et hit på en lokal restaurant i London. Så billetterne er nu bestilt. Sofie Madsen - 2015-12-03 15:21:59 Hyggelig ret. Lige efter Price-brødrenes smag. Rigeligt smør i stedet for margarine dog. werner brisling - 2012-02-01 10:23:59 En ikke særlig indbydende ret som jeg desværre af vanvare kom til, at afprøve igår. Den kan desværre ikke anbefales. Sorry! mic - 2011-10-12 17:36:27 Det ser dejlig nemt ud, til en dag hvor man ikke gider bruge 2timer i køkkenet, men alligevel vil lave noget med smag :) Kasper & Mads - 2007-10-18 16:17:38 Super lækker ret. Et tydeligt talent! mulle - 2007-06-24 09:13:46 Hvor lyder det ikke særlig spændende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne