Jens Peters Yndlingskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : K/H Indsendt : |
|
|
Smør, sukker og vanillesukker røres blødt og skummende. Heri piskes et æg ad gangen, og til sidst melet med bagepulver skiftevis med fløden og cokoladen.
Hakkes den for fint, smelter den under bagning og den skal helst ligge nogenlunde hel. Dejen hældes i en velsmurt 1½ liters form, drys den gerne med rasp. Kagen bager på nederste rille ved 175-200 grader i ca. en time. Kagen egner sig også til at fryse. Tips: Put evt. mere chokolade i. igen glasur, glasuren tager alt smagen. |
|
Opskriften er vist 14963 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Marie - 2022-11-27 07:56:50 Det er en meget nem kage at bage og så smager den bare så godt. En af børnebørnene ynglingskager. Jeg kommer altid 200 gram chokolade i og bruger rørsukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne