Persillesuppe med rugbrødscroutoner
Indsendt : Red : |
|
|
Pluk persillebladene af stilkene og vask begge dele. Hak stilkene.
Kom olie i en stor pande og sauter persillestilke og løg ved middelvarme i 10 min. kom så kartofler ved, skru ned og forsæt i 5 min. Kom bouillon ved og læg låg på. Småkog i 10 min til det hele er meget mørt.
Blancher de hele persilleblade i 10 sek. i kogende vand. Skyl straks efter i koldt vand. Kom fløde ved suppen og lad den nå kogepunktet. Tag af varmen og kom de blancherede persilleblade i. Det hele blendes i en stor blender. Suppen bliver helt grøn. Smages til med salt og peber og kan varmes lidt igen men må ikke koge nu. Serveres med ristede rugbrødstrekanter smurt med ost rørt med hakkede krydderurter. Suppen skal spises frisktillavet og bør ikke gemmes. |
|
Opskriften er vist 6548 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne