Couscous- salat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog couscousen som anvist på posen
Skær kødet i tern og rist i 1 tsk olie på panen sammen med fintsnittet forårsløg. Bland det kogte i og tilsæt strimlet peberfrugt og soltomater i små styukker, majs og æerter, Gerne på et strort fad eller spisetallerken. Pres hvidløg over og læg tomatbåde ved og smag godt til pynt den lune salat med skyllede salatblade.
|
|
Opskriften er vist 76440 gange,
og udskrevet 1161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer B-m - 2005-01-01 01:01:01 smager godt med iceberg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne