Vøterbrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt af : Ine Indsendt : |
|
|
Øl og mælk blandes og lunes, hvorefter gæren opløses heri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er ensartet. Hæver 15 minutter tildækket.
Deles i 4 dele, som trilles til kugler. De hviler et par minutter inden de trykkes let flade. Efterhæver 15-20 minutter på et lunt sted, tildækket. Pensles med vand, mælk eller kaffe, og snittes lidt på tværs. Bages midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter. Tips: 849 |
|
Opskriften er vist 11698 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2016-11-30 12:26:40 Jeg bruger kun én tsk salt - synes det bliver for salt ellers. Bibelot - 2013-10-27 10:19:33 I stedet for øl bruger jeg mørk hvidtøl. I varmluftovn 200 grader. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne