Persillesuppe
Indsendt : |
|
|
Til sidst pyntes suppen med en skefuld purløgsfløde.
Hak persillen groft. Stilkene kan også bruges i suppen. Smelt smørret i en gryde og svits persille og porrer uden at de bliver brune.
Tilsæt et par kartoffeltern og hønsefond og lad det simre.
Hak purløget fint, pisk lidt fløde og vend det meste af purløget i fløden.
Kom resten af purløget i blenderen sammen med suppen og blend det til suppen bliver jævn.
Kom suppen tilbage i gryden sammen med lidt piskefløde, salt og peber efter smag og varm den igennem.
|
|
Opskriften er vist 8344 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne