Koteletter med grove grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes.
Grøntsagerne særes i både/skiver og svitses. Panden koges af med fløden. Det hele fordeles i bradepande. 200 gr. ca. 45 min. |
|
Opskriften er vist 8246 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne