Mettes Frokostsalat (med kylling)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Kylling steges i lidt olie med Tace Spice Mix krydderi.
Peberfrugt renses og skæres i tykke skiver. Babymajs skæres i mindre stykker. Peberfrugt og majs steges med på panden et par minutter. Gulerødder og agurk skæres i tynde skiver med en kartoffelskræller. Anret den blandede salat på en tallerken. Tilsæt derefter den varme kylling, peberfrugt og majs. Drys med tynde skiver af gulerod og agurk. Drys en LILLE håndfuld peanuts over salaten. Tips: Der er ikke angivet mængde, da det må være op til den enkelte. Jeg bruger selv 100 g af hver. Jeg spiser denne salat til frokost hver dag, og kan ikke undvære den. Den kan spises varm eller kold, og kan nemt laves dagen før og tages med i madpakken. Man behøver ikke stege grøntsagerne. Salaten varieres nemt med forskellige grøntsager, nødder og kerner. |
|
Opskriften er vist 15045 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-04 20:17:28 Lyder rigtig lækker. Må jeg prøve til engod lørdags-frokost! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne