Dhal med spinat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Oprindelsesland : Indien Indsendt af : isianalou Indsendt : Red : |
|
|
Linser, spinat bringes i kog i vandet, (evt sammen med salt, hvis man vil ha sin mad salt). Når det koger skrues der ned for varmen, så retten står og simre.
På en pande varmes olien sammen med sennepsfrø, når disse popper brændes dyvelsdræken af og herefter tilsættes løget. Når dette er gyldent brændes sukker og gurkemeye af ca ½ min. og herefter pastaen. Til sidst koriander og spidskommen. Bland krydderierne godt og rør dem til sidst sammen med linserne. Simre ca. ½ times tid. Se indimellem til om der skal tilsættes ekstra vand, retten skal have konsistens som en mellemting mellem grød og suppe. Tips: Spises fx sammen med ris, spelt el. fladbrød og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 24426 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2016-03-09 10:34:31 Dyvelsdræk kan købes hos ASA krydderier i Torvehallerne eller ASA online. anonym - 2012-06-01 13:10:33 Hvor kan man købe dyveldræk henne? anonym - 2010-10-10 10:35:19 God opskrift, smager dog ikke af så meget. Jeg puttede derfor lidt ekstra af alle krydderierne i f.eks. 1 spsk i stedet for 1 tsk af koriander og spidskommen.. og at tilføje Garam masala er også godt. (Jeg kunne ikke finde noget dyveldræk) sus.m - 2008-08-13 21:41:48 Mums, det var jo rigtig lækkert. Så aromatisk og godt. Jeg lavede Indiske Pakora til og så en aubergine salat til (det var så ikke så indisk, men det var godt:o) Bjørn Friborg - 2007-07-02 20:22:09 nem og dejlig opskrift, Mange tak for tippet isianalou du er alle tiders |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne