Karrysuppe med rejer og pasta

Karrysuppe med rejer og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stilkebladselleri
1 gulerod
1 løg
2 spsk.karry
2 spsk.olie
1.5 l.grøntsagsbouillon
125 g.ægnudler
200 g.rejer
1 dl.cremefraiche 18 %
0.25 tsk.majsstivelse
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Guleroden (skrælles) og bladselleri skæres i små terninger.
Løget pilles og hakkes.
Karryen svitses i olie og grøntsagerne svitses med.
Tilsæt bouillon og ægnudler.
Lad suppen snurre i 5 min.
Rør majsstivelse med cremefraiche og rør blandingen i suppen. Giv den et opkog
Smag til med salt og peber og tilsæt rejerne.
Serveres med flutes

Tips:

Man kan selv vælge mellem grønne eller alm. ægnudler. I stedetfor cremefraiche kan man bruge cremephine 7%, eller kokosmælk. Man kan evt. blende grønsagerne med en stavblender, når de er kogt og så komme ægnudlerne i bagefter og koge dem ca. 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 11593 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-17 15:02:58
Der kan tilføjes vindruer til sidst i retten.

  -   2007-05-17 14:46:24
retten kan osse være en hovedret