Karrysuppe med rejer og pasta
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Helene Indsendt : Red : |
|
|
Guleroden (skrælles) og bladselleri skæres i små terninger.
Løget pilles og hakkes. Karryen svitses i olie og grøntsagerne svitses med. Tilsæt bouillon og ægnudler. Lad suppen snurre i 5 min. Rør majsstivelse med cremefraiche og rør blandingen i suppen. Giv den et opkog Smag til med salt og peber og tilsæt rejerne. Serveres med flutes Tips: Man kan selv vælge mellem grønne eller alm. ægnudler. I stedetfor cremefraiche kan man bruge cremephine 7%, eller kokosmælk. Man kan evt. blende grønsagerne med en stavblender, når de er kogt og så komme ægnudlerne i bagefter og koge dem ca. 5 min. |
|
Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - indsender af opskriften - 2007-05-17 15:02:58 Der kan tilføjes vindruer til sidst i retten. helene - 2007-05-17 14:46:24 retten kan osse være en hovedret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne