Mørbrad orientale
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i 2 cm tykke skiver, brunes, krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad. Herover lægges banan og tynde porreskiver. Pisk fløden stiv og smag til med karry. Dette fordeles over retten. Gratineres i 20 min. midt i ovnen.
Tips: Serveres med basmatiris, kokosmel, jordnødder, rosiner, ananas, chutney og soja. |
|
Opskriften er vist 8626 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne