Hvidvinsmarineret svinekam eller koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt af : Vaelte Indsendt : Red : |
|
|
Skær porrerne og løget i stykker. Put kødet i en plasticpose med grøntsagerne og de pressede hvidløgsfed. Rosmarin, persille, pber og timian puttes i efter smag (men pas på med timianen). Hæld hvidvin over, så det dækker kødet.
Lad det ligge i 4 timer i køleskabet. Svinekam: Kødet tages op og brunes i et fad i ovnen ved 225 grader (mindre i varmluft) i 20 min. Marinaden hældes ved, og steges i 45 minutter ved 200 grader. Marinaden sies og "hvidvinsvæsken" laves til sauce vha. 38% cremefraiche på komfuret. Jævn med maizena. Koteletter: Kødet tages op af marinaden og steges på panden. Tag kødet op af panden og lægges til at "hvile" (sørg for det ikke bliver koldt) og kog hvidvin og grøntsager i panden i 15 min. Si grøntsagerne fra og tilsæt cremefraiche. Jævn evt. med maizena majsmel. Grøntsagerne, som er siet fra, kan sagtens serveres som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 12810 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne