Bagekartofler på en anden måde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Mowgli Indsendt : |
|
|
Bag kartoflerne som anvist. Steg baconen sprød. Lad kartoflerne køle af til du kan håndtere dem. Udhul kartoflerne og lig kartoffel"kødet" i en skål. Mos kartoffel"kødet" med en gaffel, tilsæt fløde (lidt ad gangen) til det er cremet/kartoffelmos ligende. Tilføj bacon, bland godt og smag til med salt og peber. Fyld de udhulede bagekartofler med mosen. Gratiner evt. med revet mozeralla. bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.
Tips: Du kan bage kartoflerne dagen i forvejen. |
|
Opskriften er vist 34111 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Macci - 2008-01-18 12:56:27 Tilsæt evt hakket persille i mosen - det er super godt :) Sven Mygind - 2007-10-23 15:31:39 Tilset ca. 100 g hvidløgsmør til "kartoffel kødet" (6 stk bagekartofler). Tage Tyskland - 2007-08-11 12:10:59 Det er da noget nyt, smager helt vildt godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne