Bønneragout
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bønnerne lægges i blød gern natten over. Vande hældes fra og de koges i letsaltet vand i 45 min.
Svits hvidløg chili 1 min i olie og tilsæt bønner og svits i 3 min. Smag til med citronsaft, satl og peber og drys med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 63201 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer henrik - 2013-04-10 17:49:29 Man kan tilsætte bacontern. Per - 2009-01-10 09:28:55 Bønnerne skal koge til de er møre, det kan sagtens være den skal have dobelt tid. Vi syntes retten var noget tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne