Bønneragout

Bønneragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     
Bønneragout, billede 4 Bønneragout, billede 1 Bønneragout, billede 2 Bønneragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.hvide bønner
150 g.kidney bønner
150 g.brune bønner
 
2 spsk.olie
1 fedknust hvidløg
1 rød chili uden kerner finthakket
1 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Bønnerne lægges i blød gern natten over. Vande hældes fra og de koges i letsaltet vand i 45 min.

Svits hvidløg chili 1 min i olie og tilsæt bønner og svits i 3 min. Smag til med citronsaft, satl og peber og drys med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 63274 gange,
og udskrevet 889 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-10 17:49:29
Man kan tilsætte bacontern.

  -   2009-01-10 09:28:55
Bønnerne skal koge til de er møre, det kan sagtens være den skal have dobelt tid. Vi syntes retten var noget tør.