Thildes Banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Vaelte Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker blandes godt. Æggene puttes i. Mos bananerne og bland dem i. Nødder hakkes og puttes i sammen med havregryn (hvis du ikke bryder dig om nødder, så put lidt mere havregryn i).
Bland mel med natron og vanillesukker og put det i blandingen. Hældes i en smurt bradepande (eller evt. med bagepapir) og bages ved 180 grader i 35-40 min (varmluft). Pynt kagen med pålægschokolade eller chokoladeglasur. Tips: Husk kun at putte pålægschokolade på den del af kagen, som skal spises samme dag. Det bliver underligt at at blive gemt. |
|
Opskriften er vist 33574 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2015-08-05 08:06:38 Øv - den blev rigtig kedelig. Jeg havde forventet mig en rigtig fugtig banankage, men den var bare halvtør - og jeg havde 1,5 dl kærnemælk i. Charlotte7830 - 2012-10-29 18:55:37 Brugte ca. 1 dl. cremefraise, det var lige det jeg havde. Den blev rigtig lækker. Charlotte7830 - 2012-10-29 18:54:29 Den er bare så super god Bdr. Svarre - 2012-08-30 22:12:58 Husk at tilsætte kærnemælken. GO' kage :-P Ranbow - 2012-04-13 20:21:56 Har lavet den mange gange efterhånden :D Det er den bedste banankage jeg har smagt :) Kan helt klart anbefales :) anonym - 2008-07-08 17:23:38 Det er den bedste banankage jeg nogensinde har smagt, tros det at jeg glemte at putte kærnemælken i! (det stod ikke i fremgangsmåden) Glæder mig til at smage den med kærnemælk i ;-) Vaelte - 2007-08-02 23:04:31 Ups - der skal altså stå 1½ dl kærnemælk - har jeg lige opdaget :) Undskyld :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne