Tunbøffer med pasta og tomatsauce
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Xander Indsendt : Red : |
|
|
Klargør vandet til pasta (vand, olie, salt og evt. pesto)
kog noget vand og opløs bouillonterning i 0,3l vand. Rens og klargør rød peber og forårsløg. skær peber i ringe eller lange strimler Hak hvidløg meget fint og del portionen i 2 dele. Tag den ene portion og bland med 2 spiseskeer olie og smør på tunbøfferne sammen med med salt og peber. Smelt smør i en lille kasserolle, når smør småkoger tilsættes hvidløg. Efter 1 min tilsættes saften fra ½ citron og tomatpure. tilsæt salt, peber og citron for at smage til (skal være lidt bitter). Når sovsen er ved at være klar slukkes og tilsættes lidt mælk/cremefraiche. Steg bøfferne 2-3 min på hver side i lidt olie (1-2 spsk), når bøfferne vendes første gang lægges rød peber på panden sammen med bøfferne. Efter et minut lægges forårsløg hele med på panden. Læg pasta i gryden så det passer med bøffer (typisk ved første vending). ANret på tallerkener med pasta i bunden, bøf, løg og peberfrugt - hæld en smule af saucen over og server resten af saucen i en skål til middagen. Tips: Tunbøfferne kan sagtens grilles i stedet. grøntsager skal dog laves på grillbakke i dette tilfælde. |
|
Opskriften er vist 31668 gange,
og udskrevet 984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (41 stemmer) |
|
Kommentarer B- Sulsted - 2016-10-29 21:00:42 Buillionen, tjah den stod jeg også med til sidst. Kunne forestille mig at det var ekstra fyld til sovs. Og jeg vil nok også anbefale at lave bøfferne på en pande, og løg og peber på en anden pande. Lotte - 2011-07-24 18:41:55 Rigtig lækker opskrift. Meget god og smagfuld sovs. Jeg brugte også lidt frisk dild som pynt:-) anonym - 2008-06-10 16:24:30 Øh...hvad skulle buillionen bruges til? wezter - 2007-05-29 15:12:04 Herlig opskrift, kan også bruges med tynde skiver nye kartofler og gullerødder ristet på panden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne