Fyldte æg med kaviar

Fyldte æg med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 hårdkogte æg
1 dl.creme fraiche 7%
2 tsk.sennep
100 g.røget laks
 salt
 peber
 dild
 
Opskrift:
Halver æggene tag blommerne ud. Rør blommerne med sennep go creme fraice, smag til med salt og peber. Kom massen tilbage i æggene pynt med laks og frisk dild.

Tips:

Pynt evt også med lidt kaviar.





karakterer:
Opskriften er vist 11188 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-01 14:37:30
Hvor er kaviaren?