Fyldte æg med kaviar
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Halver æggene tag blommerne ud. Rør blommerne med sennep go creme fraice, smag til med salt og peber. Kom massen tilbage i æggene pynt med laks og frisk dild.
Tips: Pynt evt også med lidt kaviar. |
|
Opskriften er vist 11188 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Elle - 2009-04-01 14:37:30 Hvor er kaviaren? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne