Laksefad med pasta

Laksefad med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fuldkornspasta
400 g.røget laks
1 bdt.forårsløg
1 ds.asparges
3 flaskermaizena cremefine madlavningsfløde
2 fedhvidløg (præsset)
 lidtfrisk purløg
 ost til gratinering
 salt
 peber
 
Opskrift:
kog pastaen som anvist på posen minus ca 2-3 min.
findel laksen i en skål, tilsæt hvidløg, purløg og salt og peber og bland det godt.
skær forårsløg i tern og læg det i bundet af et ildfast fad sammen med afdryppede asparges.
held derefter pastaen over og fordel lakseblandingen over pastaen.
held derefter fløden over og sæt det i ovnen ved 180 grader ca 20-30 minutter. de sidste 7-8 minutter drysses revet ost over. velbekomme

Tips:

kan også laves med mornaysauce. serveres med en let salat.





karakterer:
Opskriften er vist 26669 gange,
og udskrevet 605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-20 08:30:12
Det er en rigtig god ret,smager fantastisk.😜