Oreganokødboller med tomatpasta og karrykartofelsov

Oreganokødboller med tomatpasta og karrykartofelsov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tctc

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tomatpasta (friskt)
 Karry
 Hakket oksekød
 Kartoffelmos (Gerne pulver)
 Oregano
 
Opskrift:
Sæt noget vand til at koge. Når det koger hælder du lidt op i en skål og tilføjer passende karry. Tilføj derefter dit kartoffelpulver og rør godt op. Det skal være tyndt! Lav små boller af kødet i en tilpas størrelse. Rul det i oregano. Og tænd en pande og put fedtstof på. Steg bollerne i tilpas tid og kog nu pastaen i 3 minutter. Put din sovs op i skål så der er ca. ½ cm. i hver skål. Put pastaen i midten og læg kødboller oven på. Put de resterende kødboller og pasta op i en skål med resten af saucen. Serveres varmt.





karakterer:
Opskriften er vist 5730 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-13 15:24:23
Den er lækker! Putter man ikke også den forret du sagde ind?