Oreganokødboller med tomatpasta og karrykartofelsov
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Tctc Indsendt : Red : |
|
|
Sæt noget vand til at koge. Når det koger hælder du lidt op i en skål og tilføjer passende karry. Tilføj derefter dit kartoffelpulver og rør godt op. Det skal være tyndt! Lav små boller af kødet i en tilpas størrelse. Rul det i oregano. Og tænd en pande og put fedtstof på. Steg bollerne i tilpas tid og kog nu pastaen i 3 minutter. Put din sovs op i skål så der er ca. ½ cm. i hver skål. Put pastaen i midten og læg kødboller oven på. Put de resterende kødboller og pasta op i en skål med resten af saucen. Serveres varmt.
|
|
Opskriften er vist 5730 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2007-05-13 15:24:23 Den er lækker! Putter man ikke også den forret du sagde ind? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne