Dej til indbagte ting
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Brian Allerslev Indsendt : Red : |
|
|
først blander du 1 æg øl lunken vand og olie i en skål kommer salt og sukker i og tilsætter mel til sidst(dejen bliver meget klistert), lad så dejen hvile i ca 1 time, og lige inden brug piskes de 2 æggehvider op og vendes forsigtigt i dejen, og så er den klar til brug.
Tips: pisk æggehviden op til de er helt stive og så skålen kan vendes på hoved uden at det kommer ud, denne dej her kan bruges til næsten alt indbagt, jeg har selv bedst erfaring med rejer og små kyllinge stykker. |
|
Opskriften er vist 73642 gange,
og udskrevet 1003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne Pedersen - 2021-01-21 11:07:40 Vi brugte det til Kylling-løgringe-rejer-osteskiver. Bare guf 😋😋 Claus - 2018-11-09 17:07:23 Dejen hedder Orlydej anonym - 2017-03-09 09:20:53 Hvad kaldes dejen??? Vil gerne købe det færdig lavet Dorthe - 2017-02-03 18:49:02 Dejen er lidt smagsløs, men dejlig nem at arbejde med. Vi vil næste gang prøve at tilsætte chili og mere salt anonym - 2016-07-09 18:34:22 Mums, det blev godt med kylling 😋 Liva - 2015-02-15 12:42:38 Skal kyllingen steges/kåges inden det puttes i den varme olie? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne