Laks med agurk og rabarber
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 220°. Læg laksen i et smurt ildfast fad og krydr med salt og peber. Pil rejerne og fordel dem over laksen, gem skallerne. Bring sukker i kog med 2½ dl vand og blancher rabarberne kort heri til de er knapt møre. Tag dem op og fordel dem over laksen. Sauter agurkerne i olien 1 min. og fordel også dem over laksen. Kom rejeskaller og chili i gryden og rist begge dele kort. Hæld bouillon og fløde ved og lad det koge ned til knap 2½ dl. Si saucen, jævn evt. med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber. Fordel saucen over laks og grønsager og sæt fadet i ovnen 8-10 min. eller til saucen har taget lidt farve. Server med nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 9785 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne