Broccoligratin
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 336179 gange,
og udskrevet 7633 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (56 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-09-03 17:48:30 Den ser lækkert ud Jennifer - 2021-04-23 21:22:52 Den bedste og nemmeste gratin ! Den er SÅ lækker og jeg laver den ofte bare til mig selv og så er der nem aftensmad mere end en dag :) Kæmpe fan ;) anonym - 2021-02-22 14:17:42 skal man koge broccolien først Per - 2017-11-25 11:54:27 Ismail - der menes færdigblandet grønsagsbouillon, f.eks. terning plus vand Ismail - 2017-11-16 14:10:05 2 deciliter grøntsagsbouillon??? Lissi - 2014-06-15 13:54:41 Er den fryse egnet og kan den spises kold ? anonym - 2013-02-04 14:05:26 Det er en dejlig opskrift og det smager godt. Men den er bestemt ikke diabetisvenlig JK Falk - 2012-08-08 10:06:50 en go slat parmesan ost gir et ekstra pif Hanne - 2012-03-22 14:46:34 Til at være diabetes mad, er der alt for mange æg i denne opskrift, husk,at æggeblommer indeholder,kolesterol Naja - Stoholm - 2011-02-23 17:45:19 Jeg putter 600 g broccoli i + en masse gulerødder i skiver.. det er herre godt. så mange grøntsager som muligt.. og man kan godt reducere på fedtet. jeg bruger ca. 25-30 g. :) Til samme opskrift kan kartofler og blomkål også puttes i! :) Mia - 2010-09-09 21:19:40 Den er bare så god! Virkelig lækker... Pia - 2010-08-05 19:25:28 Nem og lækker!! Tilføjede bacon og revet gulerod , og frisk hakket tomat til, rigtig lækkert!! berit - 2010-05-27 20:29:16 enorm lækker ret. og har det hele.virkelig frisk og flot i farverne. misspixi - 2008-04-27 17:13:12 Utrolig lækker gratin som er nem at lave. Er også god med andre grøntsager og evt. kartofler. Topkarakter herfra!!! Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lave og HUSK og omrør den mens den koger og man skal ikke smage den til for der er rå æg i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne