Rabarber og hindbær crumble med citron mousse
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser smuldres sammen og trykkes fladt sammen på bagepapir. Bages i ovnen ved 160 grader i 20 minutter til det er let gyldent.
Citron mousse: Udblød husblas i lidt koldt vand. Sukker og æg piskes sammen og tilsættes citronsaft og revet citronskal. Blandingen varmes forsigtig under omrøring, til det tykner. Smelt husblassen i lidt af den varme citron/æggeblanding og bland derefter med resten af citron/æggeblandingen. Køl ned. Vend flødeskummet forsigtigt i den kolde masse. Stil det hele i køleskab i minimum 2 timer. Pocherede rabarber: 1 eller 2 dage før koges æble juice, sukker og vanille. Tilsæt rabarber og dæk med låg og sluk for varmen - rabarberne må ikke koge men skal trække i den varme lage. Rabarberne skal være bløde, hvis de ikke er bløde efter første omgang kan der opvarmes igen. Rabarberne køles i minimum 2 døgn i lagen for at få smag. Rabarberne med lidt lage og hindbærerne anrettes på midten af tallerkenen og drysses med crumblen og citron moussen kugles op og lægges på toppen. |
|
Opskriften er vist 10888 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne