After eight kage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Betty blue Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og dejen piskes sammen og bages ved 175 grader i ca. 40 min.
Når kagen tages ud laves glasuren og smøres på kagen med det samme. Nu smeltes Chokoladen og smøres ovenpå glasuren. Kagen er klar til spisning når chokoladen er kold. Tips: I stedet for pebermynteessens kan man bruge 7-8 dråber pebermynteolie |
|
Opskriften er vist 40650 gange,
og udskrevet 614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer fjols - 2010-10-26 11:44:27 per: det er kun pebermynteessensen der 30 dråber i af.. pebermynteolie 7-8 dråber.. Fjolletrold - 2009-12-28 18:50:36 Virkelig god kage. Brug After Eight chokolade ovenpå den varme kage, så slipper du for at lave glasur og overtræk, og kan kalde den for After Eight kage ;-D. gry - 2008-11-17 14:35:21 kan kagen fryses med glasur Per - 2008-06-24 19:54:43 After Eight består af chokolade og pebermyntecreme og glasuren gør det ud for pebermyntecremen og chokoladen for ja! chokoladen. Dog har jeg ikke kunnet finde pebermynteessens i supermarkedet, men fandt pebermynteolie hos matas, men prøv lige at smag på glasuren før du putter alle 30 dråber pebermynteolie i, for den er ret stærk. steffan - 2008-06-24 15:13:01 hvor er After eight når det heder en After eight kage sofie - 2007-08-21 18:05:51 fantastik |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne