Russersnitter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Bennymanden Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Smør og flormelis piskes sammen, tilsæt ægget og pisk det i. Til slut vendes mel. Dejen trykkes ud i en bradepande 33x38 cm. og bages midt i ovnen ved 220 grader C. alm ovn 10 minutter. Top: Kokos ristes i en gryde uden at tage farve, og køles af. Blandes med sukker, kakao og de piskede æggehvider. Den afkølede bund smøres med hindbærmarmelade og fyldet lægges ovenpå, vi putter det i en sprøjtepose og fordeler det groft, og fordeler det til slut med en spartel. Kagen bages færdig ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 10 - 12 min. |
|
Opskriften er vist 28419 gange,
og udskrevet 568 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-14 17:30:07 Nøj, hvor var de gode. Lavede dem til min familie og de var vilde med dem, min bonus-mor, har også bagt dem til hendes kollegaer. Vi gav dem dog et overtræk af mørk chokolade anonym - 2010-03-17 13:11:14 Jeg husker dem fra barndommen . Min mormor bagte dem , og de kunne også fås hos bageren . Jeg glæder mig til at lave dem selv :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne