Bagt rabarbergrød
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberstilkene i grove stykker og læg dem i et ovnfast fad. Drys sukker og vanilje over og dæk med folie.
Bag rabarberne i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 40 minutter.
Rabarberne skal være helt bløde. Afkøl en anelse, blend dem til en jævn grød og tilsæt nonoxal. Server grøden med en god og fyldig fløde og drys lidt extra sukker over - grød skal knase! |
|
Opskriften er vist 92236 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Rasmussen - 2011-05-02 23:24:22 Jeg kunne godt lide at vide, om det giver en anden smag at ovnbage grøden, i stedet for at koge den? Den bliver jo heller ikke jævnet. Vil prøve den metode når jeg får rabarber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne