Boller med røget kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i mælken tilsæt salt og sukker og kalkunfilet og så meget mel dejen kan tage. Stil til hævning ca. ½ time.
Rulles ud til pølse og skær i 12 stykker som formes og efterhæves i 25 min. Bag bollerne i 20 min. 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 23803 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Sabina - 2009-11-18 10:46:42 Man kan ikke undgå kulhydrater helt, og 1 tsk rørsukker, er så lidt at det er uden betydning. acm - 2007-08-30 08:18:40 Må diabetikere godt spise rørsukker????? Betina - gift med en diabetiker - 2005-01-01 01:01:01 Hvis nogle opskrifter henvender sig direkte til diabetikere, er det vigtigt med angivelse af hhv. kulhydrat, fedt og protein pr. portion/bolle/100gr. af retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne