Boller med røget kalkun

Boller med røget kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 pk.gær
4 dl.skummetmælk
1 tsk.salt
1 tsk.rørsukker
200 g.røget kalkunfilet i tern
500 g.hvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i mælken tilsæt salt og sukker og kalkunfilet og så meget mel dejen kan tage. Stil til hævning ca. ½ time.

Rulles ud til pølse og skær i 12 stykker som formes og efterhæves i 25 min.

Bag bollerne i 20 min. 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 23800 gange,
og udskrevet 560 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-18 10:46:42
Man kan ikke undgå kulhydrater helt, og 1 tsk rørsukker, er så lidt at det er uden betydning.

  -   2007-08-30 08:18:40
Må diabetikere godt spise rørsukker?????

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis nogle opskrifter henvender sig direkte til diabetikere, er det vigtigt med angivelse af hhv. kulhydrat, fedt og protein pr. portion/bolle/100gr. af retten