Rabarber-kardemommekage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Bland smør med mel, sukker, kardemomme, bagepulver og æg. Læg halvdelen af dejen i et ovnfast fad og tryk den ud i et tyndt lag i bunden. Bag den i 10 minutter ved 175 grader C.
Skær rabarberne i to cm stykker og læg dem over kagen, fordel resten af dejen i små klumper over rabarberne og bag kagen færdig i ca. 30 minutter. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 7707 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-05-12 08:57:59 Hvor mange rabarber ? jeg vil tro at en 4-500 g. var passende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne