Jordbærsalat med marcipancroutoner
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Sandra Indsendt : |
|
|
Skær marcinpanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet appelsinskal. Læg marcinpancroutonerne på en bageplade men bagepapir og bag dem ved 225 grader i ca. 8 minutter til de er gyldne.
Halver jordbærrene. Skræl mangofrugten og skær kødet fri fra stenen. Skær mangofrugten i tern og bland dem med jordbær og melon. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt. Drys med frisk mynte og marcipancroutoner og server straks. |
|
Opskriften er vist 11304 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne