Avocado med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 138876 gange,
og udskrevet 4658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Kajy Søndergaard. - 2018-11-18 17:46:40 Hej,kan den laves lidt i forvejen,og stå i køleskabet? Kh Kajy 😀 anonym - 2012-09-24 18:02:50 super lækker og nem forret og alle der har smagt den , synes den er super godt!! Vibeke - 2011-02-26 09:27:09 En super dejlig forret, nem at lave og så er den dekorativ. Gæsterne er vilde med den ;-) Gustav H. Holm - 2010-07-29 09:37:41 ser lækkkert ud, laver det som forret idag!!! Gurli. - 2009-11-22 11:33:56 Jeg har levet den flere gange, gæsterne er vilde med den. Stine - 2009-01-29 16:12:00 MUMS! Jeg putter 2-3 fed hvidløg i cremen, det virker stærkt at smage det alene, men sammen med rejer og avocadoen er det bare L-Æ-K-K-E-R-T... cbp - 2009-01-16 17:39:56 Den bliver endnu bedre hvis man tager avokado ud af skallen, moser den sammen med kogte æg og rejer, blander den sammen med cremefraiche og mayonnaise samt lidt citron saft. kom fyldet i skallen igen og pynt med æg og rejer. uhm Pernille - 2008-08-03 12:09:48 det var den bedste dressing jeg har smagt, og så nem at lave, jeg lavede med rejer i lage, avokadoer,tomater og iceberg. super god. Biver Jensen - 2008-04-23 08:58:19 hej, det var en rigtig god fornøjelse at smage den dekaliteret avokado med en bitter smag af citronsaft, og en bi smag af urter og oksemørbrad Mette - 2007-03-22 17:19:43 HIMMELSK! anne marie - 2006-12-28 16:36:38 advocado er lidt for fed til diabetikere natasja - 2005-01-01 01:01:01 mine veninder og jeg, har lavet den og vi synes alle, den er rigtig god. Anita - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes det er en vildt lækker forret og mine gæster har sagt det samme. Dog vil jeg sige der skal bruges 200gram rejer samt lidt iceberg til at pynte rundt om på tallerknen. Brian - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lækker ret - SUPER |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne