kylling på grill (på øldåse)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : c.thierry Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen rengøres og gnides indvendigt med salt. Med en fjerkræssaks klipper du spidsen af lårene. Vask dåserne, du ved jo ikke hvor de har været! Åbn dåserne, drik det halve af indholdet i hver dåse - og fyld så enebær og urter ned i dåsen - anbring kyllingerne nedover dåsen, så de står godt og sikkert. Pensl pipfuglene med olivenolie og drys med salt og peber.
Så transporterer du kyllingerne forsigtigt ud til grillen. Tips: kyllingerne anbringes over foliebakken, indirekte på grillen. Hæld lidt vand i foliebakken. Her står de så og danser i øl og urtedampe i ca. 50 - 60 min og resultatet er fantastisk, med sprødt skind hele vejen rundt! |
|
Opskriften er vist 45881 gange,
og udskrevet 1194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Annett - 2010-01-03 13:46:42 Kom også masser af hvidløg i dåsen, det giver en rigtig god smag. Karen - 2008-09-10 12:24:07 En virkelig lækker kylling. Husk enebær, - hvilket giver en "røget" smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne