Tjur
Indsendt : Red : |
|
|
Fuglen blev delt i 4 smurt med citron ca. 4 timer inden den skulle bruges. (for at mørne).
Rod grønsager (gulerod, selleri, porre) skæres i stykker og kommes i et ildfast fad. der over lægges fuglestykkerne. bacon og champignon svitses lidt og kommes over. kvantum er efter hvor godt man lider de forskellige ting. der hældes så fløde og bouillon ved steges til en kødnål nemt og uden at presse kan stikkes ned i kødet og der ikke kommer rødt saft op. men måske 1-1½ time eller mere. det kommer an på hvor gammel fuglen er og hvor mør. husk der skal hele tiden være væde ved den når den steger. Det bruges til sovs og jævnes evt. blendes til sidst. kartofler gele og andet vildt tilbehør er godt. |
|
Opskriften er vist 7300 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne