Tomat med frisk gedeost
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Skær tomaterne ud i skiver og fordel dem jævnt på et fad.
Smuldr gedeosten ud over tomaterne. Hak baslikum bladene fint og fordel disse ud over også. Olivenolie og balsamico blandes og fordeles i den tynd stråle ud over det hele. Drys til sidst salt ud over og server med friskbagt flutes. |
|
Opskriften er vist 8388 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne