Krebsehalesuppe
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Indsendt af : Jette Indsendt : |
|
|
Grøntsager snittes fint og svitses i lidt olie/margarine. Koges møre i vandet tilsat fiskebouillon.
Cremefraiche og smelteost tilsættes og suppen koger op. Krebsehaler tilsættes. Herefter må suppen ikke koge. Serveres med flüte Tips: En rigtig lækker suppe. Krebsehaler efter smag. Kan evt. erstattes af rejer. |
|
Opskriften er vist 19922 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer dorrit - 2014-02-03 17:57:30 Fik denne suppe første gang i Sverige for ca 20 år siden. Jeg ved at den kom fra et ugeblad. joeson - 2008-08-10 00:07:50 Suppen bliver endnu bedre hvis den koges på rester af skaller fra "krafter", krebs..... Gir en meget mere fyldig suppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne