Jordbærlagkage a la hoeg
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : mogenshoeg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden, knus makronerne i en plastpose og bland dem i flødeskummet.
Skyld jordbær afhasp dem og læg dem til afdryp på et viskestykke/køkkenrulle. Skær bærrene i 5 mm tykke skiver, men gem toppene til senere. Læg en lagkagebund på lagkagefadet, Stænk den grundigt med appelsinlikør, læg et tæt lag jordbærskiver på bunden. Læg et 2,5 cm lag makronflødeskum over jordbærskiverne og glat det lidt. læg en ny bund over pres forsigtigt med et stort spækbrædt så kagen bliver lige. Stænk næste bund med en god slat likør, kom jordbær og flødeskum på som beskrevet. Øverste lag stænkes også men der kommes kun fløde på, resten af fløden bruges til at lave kanten fin og efter afretningen pyntes der med de mange jordbærtoppe vi gemte under skivningen. Velbekomme den smager himmelsk. mvh Mogens Høeg Tips: Laver man lagkagebundene selv med masser af finthakkede nødder bliver den endnu bedre |
|
Opskriften er vist 12635 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne