Hjortesteg 02
Indsendt : Red : |
|
|
Er stegen frossen tages den op 1 døgn før og tør op i køleskabet.
Krydder stegen på alle sider. med saltet. ( I stegegryde i hele processen ) Varm olien i stegegryden og brun stegen godt på alle sider. Efter bruningen tilsættes 1 løg i tern og 1 fed presset hvidløg 1 1/4 dl tør rødvin og kødbouillon til kødet er dækket. Lad stegen simre i ca. 70 min. Tag kødet op og hold det varmt. Tilsæt 2,5 dl. kødbouillon til stegeskyen fra Hjortestegen. Giv stegesky og bouillon et opkog og smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Jævn saucen med jævning og smag den til med lidt fløde. I ovn: krydder stegen med salt Brun stegen på alle sider i en stegegryde med olien. Kom steg, skyen i et ildfast fad med låg. og følg opskriften til stegegryden. Lad stegen stå i ovnen i ca. 70 min ved 200 grader i varmluftovn 160 grader. Overhæld jævnligt stegen med stegeskyen. Tag kødet op og hold det varmt. jævn saucen som omtalt ved stegegryden. Den smager rigtig godt jeg lavede smørristede kartofler til. |
|
Opskriften er vist 16922 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne