Hjortesteg 02

Hjortesteg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Hjortesteg
2 spsk.olie
 Salt
1 løg
1 fedhvidløg
1.25 dl.tør rødvin
 Kødbouillon
 
2.5 dl.kødbouillon senere
1 knsp.sukker
 Peber
 Fløde
 
Opskrift:
Er stegen frossen tages den op 1 døgn før og tør op i køleskabet.

Krydder stegen på alle sider. med saltet. ( I stegegryde i hele processen ) Varm olien i stegegryden og brun stegen godt på alle sider. Efter bruningen tilsættes 1 løg i tern og 1 fed presset hvidløg 1 1/4 dl tør rødvin og kødbouillon til kødet er dækket. Lad stegen simre i ca. 70 min. Tag kødet op og hold det varmt. Tilsæt 2,5 dl. kødbouillon til stegeskyen fra Hjortestegen. Giv stegesky og bouillon et opkog og smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Jævn saucen med jævning og smag den til med lidt fløde.

I ovn:
krydder stegen med salt Brun stegen på alle sider i en stegegryde med olien. Kom steg, skyen i et ildfast fad med låg. og følg opskriften til stegegryden. Lad stegen stå i ovnen i ca. 70 min ved 200 grader i varmluftovn 160 grader. Overhæld jævnligt stegen med stegeskyen. Tag kødet op og hold det varmt. jævn saucen som omtalt ved stegegryden.

Den smager rigtig godt jeg lavede smørristede kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 16922 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu